5 av 5 pärondaim

Kort skoldag, 5 av 5
Soligt, 5 av 5
Daimglassen med päronsmak på en bänk på stan i stekande sol med mina bästa vänner, 5 av 5

Så skulle man kunna sammanfatta fredagen, framåt kvällen ska vi dregla framför lite OC.




Linedance

Vi ska cykla till skolan för första gången i år idag, mitt hår är sjukligt äckligt, vi ska ha linedance på gympan, det är sol och fint ute, vi slutar tolv, är det nån som vill köpa glass efter skolan med mej?


Trollerimix

Jag äter isglass. Det är gott. Det smakar typ... tuttifrutti.

Nej nu blev det precis äckligt. Nu smakar det... blaskig apelsin.

Läskeblask kom jag att tänka på nu. Som våran kemi lärare brukar säga.

Nu ska jag kolla vad det blir för väder imorn.



Glassen längst till vänster. Den äter jag på.

TILL FANNY:

Här är din klädinspirationsbild till imorn!


Den här lilla filuren som hänger på min vägg!
Tolka det hur du vill!

GOOD LUCK!


Sommar flykten är min!

Ville bara säga det. Den är ju god.



söderhamn

Vojvojvoj, jag och hannah har varit på den sjukaste resan på 17år. Allt som har hänt skulle fylla mer blad än bibeln innehåller. Nu har jag sovit i tre timmar och jag är fortfarande trött som en zombie. Ikväll ska jag inte ut på några större äventyr iaf. Men vi har haft grymt kul, och det var värt det så himla mycket!
Nu väntas en vecka lov, grymt! Jag hoppas på sol 24/7 så att snön smälter bort och vi får lika varmt väder som i söderhamn. Tänk er en riktigt varm sommardag i kiruna och ni får vad det var för väder där. Jag längtar lite tillbaka.

tjohej


Ingen elephants

Nej, det visade sig att vi inte hade någon som helst skjuts så då blir det filmkväll hemma istället! Har just kommit till Fanny med min jättebag, och min axel är typ förevigt skadad.
Nu är Fanny i duschen. Hon var seg. Det är bara jag som är effektiv.
Hör gärna av er och säg vad ni har för er, kc:are! Eller skriv ett litet inlägg. Hörni....DET ÄR PÅSKLOV!!!
Det är lag F&J idag :)

Tillägnat Fanny Kohberg

Men först vill jag bara söga att vi hade qigong och yoga på gympan idag. Det var ju...en upplevelse...och jävligt kallt vare också. Men det var kul som omväxling för vanliga gympa!

Jag och Fankan tänkte gå på Water for elephants imorn, men på dan tänkte vi gå på zumba! Här kmr meddelandet: Det kostar 100 kr vid föranmälan, och sista dagen att anmäla var igår!! Så om man betalar där kostar det 150 kr! Vad tkr du? Lite dyrt va?





ni hittar mig 100mil söderut

för det är dit jag ska bege mig nu! Söderhamn here I come. Har noll koll på stället, sommar eller vinter där borta? Pälsjacka eller bikini? Svåra frågor i livet. Kommer hem söndag morgon och då har jag hela lovet på mig att göra precis vad jag vill. GREAT som amanda säger!

KYSSEN


en finfin glassbild från igår! vi måste äta mjuuuuklglass under lovet!

Hej palsternacka

Det är nåt konstigt på blogg.se idag. Nu har vi tränat på vårt manus till tittmyrans genusdagis i Gävle. Nu ska vi skynda oss till bussen. Hejdå /A&J (ist för B&J)

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Idag ska jag sätta mig på ett tåg som åker mot Göteborg. Jag ska hälsa på pappa och min sötnöt Zebastian.




Genus är ett fult ord.

Läs rubriken.



Dagens ord

Tittmyra.



POWER

Nu ska vi härma Kenza och gå ut och powerwalka! Låter coolt, man får motion samtidigt som man kan tjattra på som höns och dessutom slipper man den illröda fejan som jag har en tendens att skaffa mig när jag springer.

Annars då?




Söndag

Gårdagen blev ganska bra trots allt. Var på 50års kalas, kom hem och nattade lillen och sedan vare film och B&J som gällde. MYS.

Nu vill jag ha påsklov- LULEÅÅÅÅÅÅÅ!!!




Ni får ursäkta mig

men jag har inte så mycket liv idag. Detta är mitt tredje inlägg idag och klockan är halv tre. Jag har endast lämnat mitt rum i behov av föda och toalett.

Har beställt B&J half baked till ikväll, då jag ska barnvakta min lillebror.

Skicka gärna sms och säg vad ni gör även om jag inte kan svara. Uppskattar alla sorters livstecken utanför min dörr.

Har också läst 235 sidor av tredje boken i Deluxe sen igår kväll.





Gammal bild






Mest på mig...och Fanny, haha!


Endorfiner

Låg under filten igår, men sedan kom jag på att jag ville ut och springa, så då gjorde jag det. Sedan åt jag massa godis och chips och hade det mysigt i soffan, då var jag ju ganska odeppig. Men just prick nu blev jag deppig igen. Ska bara göra en massa skit.




If you tell me yours, i'll tell you mine

Jag sitter och dricker champis och äter godis med två par coola killar. Vi lyssnar på riktig cool musik, pratar om coola grejer och coola minnen.



En minitoe för två och ett halvt år sedan. hehe.


KOPPARÅSEN HERE WE COME

Long time no see! Nu drar jag och Fannybunny snart iväg till K-ås. Vi vill ha dagliga uppdateringar från K-town såklart. Vi ska äta där ifall ni undrar. Vi var och handlade igår och om vi ska hinna äta upp allt får vi börja på en gång. Typ.

Veckorna SUSAR fram och det är snart sommarlov och då blir man glad i hjärtat. Och i magen för den delen för då får man mjukglass. Och glad mage = glad själ = glad människa. Jag försökte förklara denna underbara egengjorda teori för minitoe och bigfoot förra veckan också. Jag tror de gillar den!

PUSSEN


HOOOOOOOOOLD ON

Äpple är gott. Jag äter ett äpple just nu. Det är samma äppletyp som man alltid åt på Bolagsskolan, hehe.
Det jag äter just nu heter Red Delicious. Visste ni att denna äppletyp upptäcktes av James Hiatt och att denna äppletyp innehåller mer antioxidanter än vad de flesta äpplen gör?



Smickrande!


13, olyckstalet

Var tvungen att meddela att vi har hela 13 unika läsare på vår blogg. Måste säga att det går uppåt! Snart är vi på Kenza-nivå alltså! Konstigt att vi inte har börjat få hemskickade en massa gratisgrejer och fått nomineringar till årets nykomling inom bloggvärlden...

Efter en sovmorron, frukost med blåbärspaj och datasittande i nån timme känner jag mig redo för världen. Tänkte gå till Amanda och mysa runt hela dagen.


Är lite obsessed av mitt egna hår...Vill ha långt och sommarblekt och som det var då!


Mådis

Ville bara säga att dagens ord är Mådis, som jag kommer döpa mitt barn/min hund till. Den kan heta Maud, men ska kallas för Mådis.

Dagens goda är bananen och äpplet jag just åt. Måste varit den godaste bananen och det godaste äpplet någosin. Blir sugen på frukterna som ligger där i fruktskålen...

Tummen upp för det UNDERBARA vädret! Det gör allting lite lättare. Nästan allt

I förr i tiden.



STEP IT UP

Söndagar söndagar söndagar.. Den värsta dagen på veckan, den sista dagen före måndag och den enda dag då ingenting känns så häftigt.

Den här söndagen har jag iallafall pluggat till samhällsprovet, ätit potatisbullar och varit på step. Nu sitter en trött Emilia och dricker vatten ur sin limegröna vattenflaska och längtar sig bort till sommarlovat. Fast på sommarlovet är alla dagar en söndag, den stora skillnaden är bara då att en söndag på ett sommarlov är fylld med underbarhet istället.




vårkänslor

Klockan är halv elva på kvällen och det är 2 plus ute!

Just nu sitter jag och min morgonrock och tittar runt på datorn. Vi lyssnar även på musik medan vi noga undersöker klänningar på Nelly. Vi har bestämt oss för att hinna en jääääääättefin klänning för annars hänger vi läpp.. båda två!


RSS 2.0