Cooking is a dangerous sport

Tårarna strömmar ner för kinderna. Mascaran som tidigare suttit på ögonfransarna bildade nu långa svarta streck ända ner till hakan.

Jag höll kniven i handen.

Den var starkare än jag trodde. Löken alltså.

Jag hackade snabbt klart den och lade mig sedan ner på golvet och vred mig i smärtan som brann i mina ögon.
Den hade nästan besegrat mig. Men bara nästan....


 
Är detta kanske Del 1 på "coocing is a dangerous sport"? Minitoes grötlagning skulle jag säga hör till denna ketgori i såna fall!

Förresten är jag lycklig, eftersom att vi ska äta korvstroganoff idag.



Nu äre morron, sen blire kväll

och då ska vi ha kul!




DAGENS ROS

Dagens ros går idag till killen i Regular Ordinary Swedish Meal Time, såå... VAAAARSEGOOOOOOOD!!!!!!!



Liiite kul faktiskt att det var extrapris på norrlännigar!

HEUREKA!

Nu har jag tagit en lite paus från spanskan så nu ska jag börja med fysiken. Jag har idag lärt mig att Te adoro betyder jag avgudar dig, det är coolt. Sen är jag lite nyfiken på vad tjejerna har köpt i present åt mig, det tycker jag är kul det med. På trosdag är det fysikprov och ja.. det vill jag inte ens ta upp här för det är en annan dag det sker på, hehe. Nu ska jag sluta tjorva och återgå till min HEUREKA-bok!

SEEEEEE YOU!



Idag känner jag mig free as a bird!


- Vad gör hackspetten när den hackar?

......- HÅL!

Nöffnöff allihopa! Idag kommer det bli en riktigt tråkig dag. Jag måste plugga och plugga lite till. Skit också! Imorgon ska jag på bio, hehe. 

 







SOMMAR <3


Luleå imorgon!

Imorgon åker vi MSPare till Luleå och övernattar till onsdag. Ja, jag ska gå upp tjugo över fem imorn, så det blir ju mysigt!

Har packat, handlat och bestämt kläder och nu ska jag sova. DÖÖÖÖR av tröttheten.

GODNATT!



hallonsylt och fil

Hej, tjabba, tjena, tja, hallå..

Jag vill bara berätta att jag är på sjukt bra humör. Jag åt tio bullar idag  och då blev jag ännu gladare. Det känns som solsken i magen, hehe. Just nu äter jag det som står i rubriken. Det är gott det med.
Jag vill också berätta att det är 88 dagar kvar tills vi slutar skolan, YIIHAA!



JAG VART TVUNGEN!!! Jag saknar ju Raija..

Dagens händelse is back

Här kommer dagens händelse som är det roligaste jag varit med om på länge. Tänk er nu detta spelas framför era ögonlock:

Två glada tjejer på 17 och 19 år kommer in på ica. Tjejerna är alltså jag, killerhead och min syster som jag nu ger namnet lionback. Vi var väldigt glada för att vi hade varit på sminkkurs på make up store.
Vi segar oss för att ingen av oss vet vad vi ska förtära till middag. Slutligen väljar vi plättar. (vad säger du om det minitoe? vill du ha lite??)
Vi går till kassan och lionback frågar om jag har hennes icakort, vilket jag hadde, så jag gick för att betala och hon gick för att packa våra härliga, mustiga matvaror.
Då plötsligt yttrar tjejen i kassan något till mig. Jag hör ingenting och kör dissen. Sen frågar hon igen om jag ska ha två påsar, och jag svarar lite irriterat "jaa!". Varför skulle jag inte ha två påsar liksom??? Sen säger hon en tredje gång, "ska du bara ha två påsar?".
Mitt svar: ehh.... ja. (Jag börjar undra om hon har någon allvarlig utvecklingsskada eller om hon anser att två påsar är ett antal som kommer direkt från djävulen)

Då inser plötsligt både jag och lionback att ingen av oss har packat upp de jävla varorna på bandet och de ligger fortfarande kvar och skräpar i korgen. STORA, ENORMA skrattanfall bryter ut mellan mig, kassörskan och lionback. Jag pissar nästan på mig av skrattanfall. Och när kassörskan lugnat ner sig och jag ska betala börjar jag hoppa för att jag skrattat så mycket. Sen skrattade vi hela vägen hem.

Det var nog det roligaste ever!!!

kyssen från moí aka killerhead

jag lever

Tänkte bara säga att jag chillar i umeå just nu. Idag ska jag och vickis på make up store och bli sminkade, ska bli sjukt kuligt. Men nu så sitter jag bara i hennes säng och slöar.
Vi syns snart, tjing!




:(

Nu åker jag till rautas, men kmr hem på lördag förmiddag. Det ska bli kul!

Nu blir jag besviken på er alla. Inga kommentarer och inga inlägg. BAAAAAAAAAAAAAAAJS

Hejdå


Kakor

Jag och Amanda sitter i min säng med datan och kakor och päronsaft blandat med kolsyrat vatten.  Vi väntar på att nån ska svara på sms.




Den försvunna bananen

Jag Fanny och Jenny skulle gå upp på stan en dag den här veckan efter skolan. jenny blev hungrig och ville äta sin banan som hon hade packat ner i sin väska efter idrotten. Jenny letade i sin väska men bananen var inte där! Vi letade efter bananen men kunde inte förstå var den hade tagit vägen.
Men bananen tittade fram till slut och gissa var den var?
Den var i...






Mello

Jag, minitoe och roadface har ätit mycket mycket frukt och en halv päronsoda och lite godis och chokladglass och det enda vi har att säga är att vi älskar Sara Varga! Love forever<3<3<3<3<3<3



SPORTLOV

Varenda cell i min kropp känner att det är lov. Sena nätter, sena mornar. Ligga och sträckläsa en bok och få gråta till den. Titta på film och gråta med vänner. Vara med vänner och skratta. Vara med vänner och prata allvar. Vara med vänner för att det är det bästa som finns. Vara med vänner som är bäst.

Sega hela dagen. Ligga i soffan. Ligga i sängen. Känna sig degig och seg i hela huvudet. Duscha på eftermiddagen. Inte bry sig om ett skit. Bara sin egen skit. Och ingen skola. Inga läxor. Inga tvång. Bara vara. Och vackert väder.



Underbara sol.

Gånger två

Köpte två likadana solglasögon idag på Lindex för 10:- styck! Snygga var dom dessutom!



Ett par till mig och ett par till Bigfoot, eftersom jag vet hur mycket hon suktar efter ett par med brunspräckliga bågar! Vi har dessutom dreglat efter dessa i höstas eller vad det var, och äntligen fick vi don, för en sjukligt bra peng dessutom! Månadens kap!


Måste börja använda solglasögon nu, och slippa blindheten. Fast det är en bra blindhet iförsig. Hellre blindhet än mörkerhet.


HAHAHAAA JENNY!

Tyvärr, din IP-adress avslöjade din signatur anonymus! ;)

Dagens visdoms ord

"När ni börjar odla potatis, då slipper ni äta på varandras fingrar. Ja, då behöver ni inte äta på era fingrar nåmer."

Idag kom en gubbe med spark fram till mig, Jenny och Amanda när vi stod utanför Lindex och åt choklad. Han gick som quasimodo och hade gubbmössa på sig. En av pinnarna på hans spark vr av och på denna hade han satt silvertejp. Jenny tyckte synd om honom. Jag sa att han avr påverkad, säkert alkis. Hur det än var, så fick vi oss ett gott skratt när vi gick därifrån!

g-g-galet!

Vill ni veta en rätt så galen sak?? Jag var inne på tyras blogg och där berätta hon att hon tjänar 100'000kronor i månaden på bloggen och 500'000 i månaden på hennes andra företag och annat som hon gör. Eftersom att jag är en nvtönt räknade jag ut vad det blir på ett år. För er som inte kan räkna ska jag säga att det är 7'200'000svenska kronor. FATTA VAD SJUKT. För att blogga! Blogga är ju inte ens ett riktigt jobb.
Vi på kirunachics tjänar inte riktigt lika mycket, men nästan, eller hur?




1 mars

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på en tur nere hos Zebastian och jag har haft det perfekt utan någon som helst tvekan.

Idag har jag kramat om mina kirunachics och nu sitter jag och tar det lugnt efter en fin dag.

Jag fick förresten en äggkokare av min bror i födelsedagspresent. Helt underbart!





 


GRATTIS EMILIA!!


RSS 2.0