Långpromernad i natten

VAd ska ni göra på ahlloweeen nästa helg? nI HAR ETT GÄNG TAGGADE TJEJER HÄR IALLFSALL ::D


Drinakarna är serverade!

Fets hios Emilia, och det är nice. Alla festar imorn men vi ahr kulit idag. Nice. Nu saka vi sveeeeeeeeeeepa!

Dagens händelse

Det var längesen va?! Tänkte att det var dags för Amanda att göra bort sig igen! Eller man kan kanske inte säga att jag gjorde bort mig... Var lite trög bara! Men iaf här är the story from today:

Jag och mamma åkte på Team Sportia och skulle kolla på en vinterjacka åt mig. När vi har varit där inne och kollat ett tag så bestämmer vi oss för att åka hem och jag går (vad jag tror...) före mamma ut ur butiken och precis utanför glasdörrarna stannar jag och vänder mig om för att vänta på henne. Då ser jag att hon står där inne i affären fortfarande. Hon bara står där och tittar på mig. Jag står kvar utanför och tittar på henne i några sekunder och väntar på att hon ska komma ut. Det gör hon inte. Då ser jag att hon vinkar åt mig att jag ska komma in. Vafan?? Vi skulle ju åka hem nu..?, tänker jag. Men jaja hon kanske har hittat nåt därinne som hon vill visa mig. Tänker precis gå in när jag hör mamma säga "Amanda vad gör du? Kom nu då!" bakom mig. Jag vänder mig om och där står mamma som inte fattar alls varför jag har stått och stirrat på dörren. Och då förstår jag att jag har sett hennes spegelbild i dörrarna.....

Hittade förresten ingen jacka.



Jag är i stort behov av att ändra min logga och vi är i mycket större behov av att ändra bilden i headern där det övrigt finns en fel person!

Första-oktober-känslan

Som skrivbordsunderlägg har jag en bild från kebneturen i somras. Fick en plöstlig intensiv känsla i magen. Fy fan vad kul det var! Längar verkligen till nästa gång. Satt och kollade tv och en tjej berättade om att hon bodde i USA och gjorde en massa roliga saker när hon var ung. Jag ska också resa till USA och leva livet. Jag bara ska. Är det nån som vill följa med mig?



/sharkeye


RSS 2.0