Hva' gør vi nu, lille du?

Jag kom alldeles nyss hem från sångträningen med lucia. Satan vad vi rockade loss!

Nu när jag ser och hör att nästan alla har varit på den där föreläsningen med han som sakande båda armar och ben så vill ju jag med. Men istället gick jag och rebecca och skötte om barn som inte direkt var så himla närvarande. Hörrni, om ni ser det här! Pallra er dit nästan gång. Vi kommer kanske till och med bjuda på saft och bulla, spännande va? Morr!
Gissa vad jag gör då när jag egentligen har ton av saker att göra. Jo, jag gör ingenting. Men tummen upp för det för här ska vi inte vara negativa!!Jag ville visa en bild på en mycket speciell färja som går fram och tillbaka mellan Kolhättans färjeläge till Svanesunds färjeläge. Dagens ros går alltså till denna sak, som gör det möjligt för alla att gå på vatten.


Heey there!!

Nu är er ack så efterlängtade grymt smarta Peebrain här!
Oj så jag tog i! :D
Tidsbrist, är det en giltig ursäkt????
Hope so...

Jag gillar grejen här med kirunachics! Har inte hunnit komma igång ordentligt med mitt deltagande, men den som väntar på nåt gott..., right??
Tur att de andra chicsen är ambitiösare :D

Vi var på förläsning av Mikael Andersson idag. Kan ni tänka er ett liv utan armar och ben? Det är sånt man kanske inte tänker på när man själv tycker det är jobbigt ibland, men tänk såna problem de människorna tar i tu med, och löser varje dag!! De vaknar, klär på sig, äter, går på toa... Allt du bara gör utan att tänka på, måste de oxå klara av. Värt att tänka på!!

Nu ska jag göra lite annan nytta, Love and peace my dear!Amen böla rå!

Nu drar jag iväg på bio. Cornelis... ja, vi får väl helt enkelt hoppas att filmen är bättre än hans musik. Och då kanske ni alla undrar varför jag ska gå på den här filmen då? Jo, då ska jag minsann tala om för er att lilla mamma hade ingen att gå med så då ställde jag ju självklart upp.
Och jag höll på att få panik sharkeye, spanskaläxa?! Men sen slog jag en liten pling till minitoe och så blev dimman jag levde i för ett kort ögonblick till klar och blå himmel.

Ojojoj, nu måste jag tydligen snabba mig. Imorgon kommer första luckan att öppnas och bakom den ligger MOI. Bli inte allt för ivriga nu, men jag kan avslöja att något stort kommer att hända... Spanky.


gotlandia en sommardag mitt i livet


AND HELL YEAH

I'M THE MOTHERFUCKING PRINCESS!

Tänk om man inga armar eller ben hade

Vi var på en föreläsning om en man utan ben eller armar. Den var bra faktiskt. Nåt att tänka på.

Jag och Amanda kom på att vi har spanskaläxa till imorn. Det om vi alltså på i bilen på väg hem, utan spanskaböcker i väskan. Jaja, vi får väl tagga till matteprovet istället.

Down to earth i mina öron.


Ja, nu blir det mycket sommarbilder. Men jag har sån längtan till ett varmare land. Är less på att frysa, bajs.

PS. KIllerhead, bra idé där med kalendern! Du kör första passet imorn!


Love from your one and only


Haha

Dom är fan sjuka!

http://kenzas.se/2010/11/30/blooper-tyra-tar-over-filmkameran/#comments


Welcome to Kirunachics' news

Okej.. vi kanske har blivit lite skadade av engelskan jag, bigfoot och killerhead håller på med alldeles i skrivande stund. Eller jag ska nog ändra det där: Engelskan bigfoot och killerhead håller på med. Vad jag gör, är fortfarande ett mysterium. 
På min högra sida har jag den häftiga och oerhört rockiga BIGFOOT! På min vänstra sida befinner sig just nu den begåvade och coola KILLERHEAD! Och i mitten av de båda sitter gud själv ;) Guess who?


HAVE A NICE DAY!JULKALENDERN, CHICS!

Okej, nu har jag snickrat ihop ett litet kalenderschema som jag tycker att vi ska hålla! Har ni funderingar, hör av er till moi via telefon eller fysisk kontakt.

1:a  Killerhead
2:a  Sharkeye
3:e  Minitoe
4:e  Bigfoot
5:e  Roadface
6:e  Peebrain

Och jag satte mig själv först för att bigfoot tyckte det, sådeså :)

sen den 7:e gör vi en tillsammans, och från 8:e-13:e kör vi samma som ovanför. 14:e tillsammans, 15:e-20:e samma som ovanför. Och 21:a-24:e tillsammans! Vad säger ni? Jag tror att jag har funderat hela kvällen och lagt ner hela min själ i detta nu.. hehe.


Jag blev till och med så inne i julkalender-racet att jag gjorde en bild också!! (Bäst att ni drar mig från datorn nu innan jag blir helt psykiskt störd)


Men kan ni svara då?

På min fråga. Nån som har lappen?

Ni är så sega ibland. Vet ni det?Mama, haven´t you heard?

we sold out all over the world!

Nu har jag fixat mitt rum så det är FÄRDIGT! Måste bara skaffa mig ett överkast, matta och liv. För just nu innehåller den sistnämnda alldeles för mycket trigonometri. tjingeliplingpling.
Det närmar sig dagen med stort d! Jag tänker såklart på onsdag då det är första december, vilket innebär att vi öppnar första luckan i vår julkalender!!
Hörrni, kirunachics vem tar första??

RIVERSIDE MOTHERFUCKER.


en liten tomtegubbe från nån jul sen


Tell me what it takes..

..för att jag ska få ha ett liv som inte innehåller trigonometri eller jonbindningar?

Jag dör av hjärndödhet och jag känner att sömn hade suttit bra nu!

Men nu ska jag inte vara negativ, nejfan! Jag kan berätta att det var minifrasbakad torsk i skolan. Jag åt fyra stycken potatisar och nio stycken fiskar. Jag är mätt fortfarande eller så kan mättheten vara från middagen jag åt för tre timmar sedan. Men jag tror starkt på att det är fiskarna som ligger bakom det.
Visste ni förresten att jag har genomlevt 870 måndagar under hela mitt liv? Det är värt lite jubel!


Dagens hederspris går tiiiiiillllll..... Tudor för en mycket bra prestation i söthet. Grattis!


Nu är min logga färdig

Men den blev inte ens nästan lika fin som den förra. Jag var alltså tvungen att göra en helt ny.
Den duger tills jag får en gåva från gud och helt plötsligt börjar rita vägar bättre än någon annan.Plingplong i korvkiosken

Nu ska jag ta itu med läxberget (okej det ligger inte en miljard böcker staplade på varann, men så känns det!) som ligger där och stör mig. Det petar mig i sidan hela tiden och säger, hörrru, hörru, ska du inte börja nångång? Så nu måste jag väl göra det.
I'm so sick and tired of this fucking life!

Ställer frågan här med

Exakt vilket datum börjar vi skolan igen efter jullovet? NEED TO KNOW! Jag har ingen sån där lapp som man fick i början... Snälla vänner, hjälp mig!

Ja, idag blev ju som nyårsplanerna som man tänkt sig förstörda. Mitt humör blev förstört. Men sen blev det kanske glatt igen. Men sen tänker jag på samhällsen och så sprang det dit igen. Åt skogen. Mitt humör.
hej och hå

alla små i det blå!
Igår skuttade jag runt på mina metallpiggar och gjorde lite krumeluxer på is det gick helt okej, iaf.
Jag åt 5 små lussebullar när jag kom hem. Observera att det avr typ hälften så stora som de normalt är!
Nästan ett år sen nu. Tänk vad fort tiden går!

CLUB CAN´T HANDLE MEYiiiiiiiiiiiiiiha! Spellistan för fredag är igång, bigfoot och minitoe - vad vill ni ha med?! :D


single ladies

keep the good work up. Vi får inte bli av med våra 26 unika besökare om dagen, då failar vi totalt.
Kolla in HÄR om ni vill se vad jag köpte i umeå. Det är jobbigt dethär med två bloggar. Man har ju liksom nog med en, men den här bloggen är roligare än roligast.
Eeeeh.. det är första advent idag och just nu har jag no julfeeling alls. Men imorgon, då ska jag vara jultomten honsjälv.

Alltså jag har hållt på med det här inlägget hur länge som helst nu. Hur jag än vrider och vänder på allt, har jag verkligen inget kul att säga. Jag svamlar bara. Så ciao for nao. (ciao for now, säger som sharkeye jag vill ju inte att ni ska tro att jag inte kan stava men det här var mitt första advent rim. sharkeye, jag tycker vi fortsätter denna fenomenala trend med adventrim, är du med mig?)


what a great pic, what a great board.


Nu lyser min julgran

Jag har varit lite off dom senste dagarna, jag vet. Men nu ska jag försöka ändra på det!!

FÖRSTA ADVENT och igår har jag julpyntat mitt rum. Just precis fick jag min julgran att funka också. Har haft den i mitt rum varje jul så länge jag kan minnas! Haha!
Den ser ut så här iaf:OCH NU! Över till något mycket mycket roligare! Jag har nämligen.....

Men vad hände?! Okej, jag har gjort en logga nu men det verkar ha blivit något fel så ni får se den om ett tag... Suck.

/A

Sam salabim

Samhällsuppgiften går åt skogen. Jag går åt skogen. Mina vänner går åt skogen. Skolan går åt skogen. Jorden går åt skogen. Universum går åt skogen. Lussebullen som jag åt idag går åt skogen. Pepparkakan går åt skogen. Korvstoganoffen går åt skogen. Riset går åt skogen. Broccolin går åt skogen. Gaffeln går åt skogen. Kniven går åt skogen. Tallriken går åt skogen. Glaset går åt skogen. Bordet går åt skogen. Stolen går åt skogen. Stolsdynan går åt skogen. Tyget går åt skogen. Vadden går åt skogen. Tråden går åt skogen. Bomullen går åt skogen. Bomullsplantagen går åt skogen. Afrikabarnen går åt skogen. Afrika går åt skogen.

Och de kom aldrig mer igen.


En bild när jag inte går åt skogen. Egypten 2010


PS. Första advent. Ett ljus tent. (rim för er som tror att jag inte stavat fel med flit)Första advent

HOHOHOO!
Jag har världens julkänlsa. Jag sitter och dricker mjölk och äter pepparkakor. Det finns tamejfan inte något bättre än pepparkakor och möjlk! Idag har jag varit ute med alla andra luciakandidater och sålt lotter. Det har varit kallt och mörkt, men det skiter jag i för snart är julen här!

Ikväll ska jag till bigfoot och göra lite läxor, kanske jag tar med en pepparkaka dit?


och nu är det morgon

och nu hoppas jag verkligen att jag är uppe. för är jag inte det har jag försovit mig.

Att tänka på: DET ÄR EN NY DAG, MED NYA MÖJLIGHETER.


nu är det natt

och jag hoppas att alla trötta själar sover nu! Själv är jag vaken.. not! Mehehehe, jag har varit riktigt klurig och tidsinställt ett inlägg.
Nu är det måndag och om 6,5 timme ska jag kliva upp. Det är ju häftigt det här med datorer ändå. Ojojoj.

Näni, nu är det dags för mig att stänga av denna evil mackapär. Den förstör mitt liv. Brinn i helvetet dator.

SKENET BEDRAR.


Mañana

Det är ju första advent imorgon, och det innebär ju att det är julskyltning! Men för mig blir det att fira det i bilen. Usch, fy, blä. Tio timmar i en äcklig bil med dålig musik känns inte lockande.
Men vi på NV ser fram emot veckan som kommer, för då är det fiesta de la clase! Haha. Hemma hos mig till på köpet. Det känns dock inte riktigt lika great, men vafasen det blir nog bra ändå!
Och sen så ska bigfoot och minitoe sova över hos mig!! :D Då när alla har gått utvärderar vi kvällen och skvallrar in the bed. Tihi.

Sovgott :)
Ettan förlorade och tvåan vann

Jag är så stolt över min lillbebbe eller som ni känner henne, Bigfoot. Hon hamnade på andra plats och hon var så otroligt duktig som gjorde alla möjliga hopp och priuetter. Jag nästan satt och grät där tillslut!En hyllning till BIGFOOT!


Storasystrar

Vi satt på läktarn och såg vår vän (och min kusin) komma ut på isen. Vi hade tidigare suttit djupt koncentrerade under uppvärmningen för att kunna överföra positiva tankar.
Nåväl, hon steg ut på isen och körde sitt race. Minitoe kunde nästan inte titta, hon var så rörd. Vi kommenterade vartenda steg hon tog och klappade för minsta hopp. Vi satt där som tre storasystrar, som tårögt tittade ner och såg sin lillasyster på isen. Så stolt man var i hjärtat. Och jag tror att vår teleptering fungerade, eftersom att hon hamnade på 2:a plats! Grymt bra jobbat bigfoot!


 


:D

Grattis Bigfoot till ANDRA PLATSEN!!


The shoes

som jag köpte igår och sharkeye ville se, här kommer dem!
LYCKA TILL

Bigfoot! Du är bäst, det vet jag! Det kommer gå skitbra, och jag kommer hålla alla mina tummar (hela två stycken) här i Umeå för dig!

PUSS!


Jag älskar bin och deras bon för honung är ju min passion

Jag ogillar rubriker så ni kommer få vänja er vid lite konstigheter helt enkelt ;)

Igår hade jag en mycket häftig kväll med roadface, sharkeye och bigfoot. Vi pratade, pratade, pratade och åt chips. Det var en sån där fredag som var ultimatmys! Ultimatmys har förresten blivit mitt nya favoritord som en helhäftig person har kommit på.

Idag eller alldeles strax ska jag, roadface och sharkeye kolla på när bigfoot ska hoppa runt på isen. Jag är så stolt över lilltjejen som kan åka så fint.Lite omänskligt kanske, men helt klart helt sjukt vackert!


Sridskoåkning

Idag ska vi vara stöttande vänner när Bigfoot skrider fram på isen. Vi ska ha matchande kläder, pompoms och en stor skylt där det står: F is the winner.

Kom till Lombia idag vid halv två och se denna tillställning och heja på vår fina vän!

Ha så kul och lycka till Fanny! POSITIVA TANAKR!
Hello friday

Hallå kära vänner!

Jag har läst era inlägg och jag måste säga att jag saknar mina tokiga människor (ej vänner, ni är för tokiga för det tror jag). Hade gärna hängt med er ikväll och jag är säker på att ni saknar mig och min humor. (och gör ni inte det ska jag minsann se till att ni ångrar er när jag kommer hem!)
Men jag har haft det väldigt trevligt i studenternas värld. Jag har shoppat en del idag, bl.a. ett par skor! Och ni får se allt när jag kommer hem! Har även inhandlat en julklapp också, och imorgon ska jag på ännu en julklappsjakt.. :) Jag har en liten idé till mina kirunachics som kanske går i verket. Men vad det är får ni inte veta förrän det är klappat och klart. Tihi. *fjortisskratt*

Men, jag hoppas ändå att ni har det underbart och att ni har det skojsigt värre ikväll! Tjingeling.Bjussar på tre ljuvliga bilder på migsjälv.. hehe


Dagens händelse?

Vi satt på safari, alla hade fikat klart för länge sedan. Och så tänkte jag bara kolla på amandas överblivna marshmallows (eller var det kanske jennys?) i hennes kopp. och jag visste ju inte att det var något kvar och på något sätt lyckades jag hälla ut halva innehållet över mina byxor.
Så det kändes som att jag hade kissat på mig och det såg ut som det oxå! haha.
gammal bild

Safari

Ja, vi var med om både en och två roliga upplevelser idag. En av dom var det som minitoe skrev nedanför, haha, asså fan vad jag garvade när hon sa att hon trodde att han hette Gust! Men det bästa var hennes min när  Fanny berättade för henne att han hette Guss...HAHA Dagens roliga...

Jag älskar verkligen fika på Safari med alla er små pluttor, det är typ det bästa som finns. Och bara prata om allt mellan himmel och jord och bara umgås och inte tänka på annat än nuet. Tack tack tack för att ni är underbara!

Ikväll fortsätter det hemma hos mig, kanske med en film? :)


En bild tagen från någons blogg. Tyckte den va het.


Elefanter minns.. men vad det var, det har jag glömt bort!

Idag är jag på G! Jag har sovit i åtta timmar, jag har varit på safari och jag ska vidare till Sharkeye senare idag. 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik från disney filmerna. Jag vet inte hur jag ska formulera det här men.. jag älskar disney filmer! En som jag är förälskad i är den lilla musen Gus från Askungen. Fast till min stora
besvikelse så fick jag idag reda på att han heter Gus och inte Gust.

Men om du läser detta inlägg, Gus.. Så ska du veta att du alltid kommer att vara Gust för mig<3


Jag är en av de överlevande!

Oj herre det här var den värsta bilresan i mitt liv. Klockan ett stack vi från Kiruna och nu, typ tio timmar senare är jag framme i en liten studentlägenhet i Umeå. De sa på radion att det var snöstorm efter Skellefteå, men jag tänkte "äh, vafan de överdriver väl säkert". Tro mig, det gjorde de inte. Vi körde i max 30km/h på de värsta ställena. Vi fick stanna och ha på varningsljusen och allt var förjeeeevligt. Nä, uschuschusch nästa gång kommer vickan till Kiruna så då slipper jag åka bil, buss eller tåg. Meehehe.

Sovgott, kirunachics och alla idoler till oss kirunachics!


Efter att ha fikat i typ -28grader idag kände jag för att åka tillbaka hit! :)


tjolahop

Ser att jag ligger efter. Men ni  är roliga mina chics!

Känner att jag inte har något delbart på lager, inget fyndigt skämt, ingen klurig gåta, ingen vitsig historia, ingen dagens händelse(jag tillhör kanske inte den kategorin, dock var det jag som gav den födelse), inget ironiskt, inget alls.

Man kan ju kolla om man hittar nån kulig bild dådå...


..och härmed hittade jag ett perfekt tillfälle för en välbehövd hämd. Den satt som handen i handsken den 25 november 2010. Godnatt gott folk.Killerhead, we'll miss you!

Fattar ni att Bigfoot och Minitoe ska klara sig ENSAMMA imon?!?! Hur ska det gå?
Gårdgaens depp är över nu, jag behövde bara sova lite, gick och la mig tio, somnade vid halv och vaknade sju, åta och en halv mycket välförtjänta timmar!
Tillägnad världens sötaste unge, min bebbe sharkeye! Jag vet, namnet skär sig lite men äh, sånt får man ta...

Keeeeeeep rockiiiin'

Nu är jag tillbaka från min dvala jag har haft två dagar i rad, men nu fan. Nu är jag på topp!
Hela den här dagen har annars rullat på som vanligt. Inga missöden har skett heller. Vi får ju inte gå och bli omissnödiga. Det går inte för sig!!!
Imorgon ska jag, bigfoot, roadface, sharkeye och kanske peebrain gå på stan. Det enda jag kan tänka på är att sitta och dricka en caffé latte inne på safari. Saken är bara den att jag inte riktigt känner så starka känslor för just caffé latte. Skit också! Jag ska nog istället satsa på en varm choklad med marshmallows.


 

Jag vill ägna en tanke till:

1. ..mina underbara tofflor. Vad skulle jag ha varit utan er? 
2.... Killerhead som just nu sitter i en bil till Umeå. Kämpa på!


Gårdagens händelse

Men OMG, jag har ju helt glömt bort min händelse från igår! Ojojoj, det är tur att man har nån som kan påminna en.
Det var like this: jag, bigfoot, minitoe och daniel (han är inte medlem i denna unika blogg så han får sitt vanliga namn) spelade badminton. Alla var superseriösa.. not. Vi var (vi i kirunachics exklusiva medlemsklubb) väldigt trötta och bestämde oss för att köra rund-badminton istället.
Ingen är på andra sidan och det är min tur att slå, så jag springer allt vad jag har från ena sidan till den andra för att försöka hinna. När jag springer bredvid nätet hände detta i slowmotion:
1. Racketet fastnar
2. Jag ser bollen flyga (fortfarande i slowmotion) över nätet
3. Jag blir väldigt stressad och plötsligt betyder den där bollen allt
4. Jag rycker och drar men racketet sitter fast
5. Jag sträcker ut vänsterhanden som någon slags demonstration för att försöka nå bollen (vilket jag givetvis inte gjorde på långa vägar)
6. Så jag släpper racketet som studsar iväg med världens fart (allt för att försöka hinna fånga bollen)
7. Bollen landar på marken, racketet har skjutits iväg med världens fart
8. Vi (alla fyra denna gång) ramlar ihop på golvet och viker oss av skratt.
9. Lassepasse tittar på oss och undrar vad fan vi håller på med. Han har nog gett upp hoppet om oss.

Snipp snapp slut, så var händelsen slut!Pssst! Nu drar jag till Umeå. Ha det bäst vänner för ni är bäst! <3

Dagens händelse #1

står jag för då! Eller egentligen inte, men vi kommer till det snart.
Såhär var det, jag stod i köket och sjöng för mitt liv som jag alltid gör på morgonen. Och jag hörde en bil utanför huset men grannen jobbar natt så det brukar vara de.
Men sen hör jag någon stå på min bro!! Jag fick PANIK. Jag blev skitapåmigrädd. Sen helt plötsligt öppnar nån dörren med värsta rycket och skriker "HALLÅÅÅÅ!"

Spänningen tätnar, eller hur?

Jag smög mig fram till hallen med en tepåse i handen och stirrade på gubben.
-Hej, sa killerhead mycket nervöst
-Hej, sa den läskiga gubben
Stor enorm skämmig tystnad under ett tag...
-Har jag kommit fel, undrar den läskiga gubben
-Eh, jag vet inte, svarar en skiträdd killerhead

Och sedan fortsatte vår konversation i ca tio sekunder. Jag skakade när han lämnade mitt hus. Jag var så säker på att mitt liv var över. Nu är det en mördare som kommer och hugger ner mig! Men som sagt, det var väl han som stod för händelsen? Eller jag kanske också bidrog när jag idiotförklarade mig och sa att jag inte visste om han kommit fel? Detta återstår att se!Always look on the bright side

of life! Dudu-dudududududu! Äh, vafan livet är deppigt men det är ju också så sjukt kul! Man måste helt enkelt fokusera på det positiva. Jag kände inte riktigt igen migsjälv idag. Även fast jag har mina deppstunder brukar jag aldrig tappa mitt smajl. Näe, även fast det inte är bra ännu och det aldrig kommer bli det så får man bara lära sig att leva med det! Försöka fokusera på the good things, som att KIRUNACHICS nu har skaffat sig ett youtubekonto!! Så förvänta er en del videos i framtiden.

Och... trumvirvel.... vi ska göra en julkalender!! Alla detaljer är inte klarlagda ännu, men jag har kommit på en hel del idéer som jag ska konsultera med mina fem andra kompanjoner.

Tack och hej för mej.


NEEEJ

Sluta vara så negativa. Nu blir jag deppig och tänker på allt jag inte gjort idag men som jag borde och allt som är fel men som jag inte orkar tänka på. Bajs


(Plus att världens sämsta deppiga takidalåt spelas på radion just nu, som bakgrundmusik till mina dystra tankar. TACK takida.)

ALLT.

Det känns som att jag borde vara oseriös i den här bloggen. Och det är jag ju oxå. Men idag går det tyvärr inte, det är förjävligt det här men så är det!

Jag har tänkt säkert en miljon gånger att jag ska sluta gnälla, för det är ju det värsta som finns: gnälliga människor. Men när allt bara känns som bajs och att någon bara driver med mig, vad ska man göra då?
Sen kom jag på att det är bara att kämpa på i några veckor till, sen är det lov. För det är verkligen en kamp det här. Hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle känna såhär, men det är inte lätt att öppna ögonen varje morgon och inse att man måste ta sig till skolan. Hur man än vänder och vrider på det så måste man. Man kan inte bara skita i allt. DET GÅR INTE. Så är det bara. Därför måste jag få gnälla, lite grann.
Fast i och för sig, gör det mig gladare att jag går omkring och gnäller på hur trött jag är, hur jobbigt de var att kliva upp i morse, hur less jag är på skolan, hur mycket jag 'hatar' när någon driver mig till vansinne bara genom att inte göra någonting, eller hur lite fritid jag har? NEJ. Så varför gör jag det det då? För att det är en otroligt dålig vana, jag vet inte varför, men jag säger alltid att jag är dålig, ful och inte kan något. Och det är ju inte sant. Eller ja, en del av det iaf. Men det är så mycket lättare att ta den utvägen, för det är mycket enklare att trycka ner sig själv än att peppa sig själv.
Jag vill bara att alla ska fatta hur det är. Men det är inte lätt att förstå varför jag håller på såhär. Jag har det inte dåligt på något sätt och det är verkligen inte synd om mig. Ändå så går jag runt med det negativa i huvudet hela tiden. Jag kan vara glad en stund och få lite nyvunnet självförtroende, men efter några dagar är jag tillbaka på noll igen. Varför är det så?! Jag vill ju inte, men det bara blir så, automatiskt!
Fy tusan, detta är nog typ det längsta blogg inlägg jag någonson skrivit. och det känns kanske lite patetiskt att skriva det här på bloggen. Men det är så jobbigt att pratat om det, så det är mycket bättre att skriva. Så får den som orkar/ vill läsa. Om denne har tid över. Nån gång.
Det var  allt för mig, och nu står jag inför ett väldigt svårt val: skola eller fritid?

Det är aldrig försent att ge upp

Känner ni min positiva inställning flöda genom luften? Tro mig, det gör inte jag!
Jag vakande just upp ur en koma som varade i två timmar och nu ska jag äta och idag blir det..... blodpudding! PUBLIKENS JUBEL! Det känns otroligt härligt att den där maträtten kommer att förfölja mig till graven.
Sen vill jag påminna er att jag inte är så här negativ hela tiden, jag befinner mig bara i en smärre svacka!En dag som denna vill jag tacka er för att ni stöttar mig i mina svåra stunder ;) 


Fryspunkt

Idag var det så superkallt som det kan bli...typ. Jag frös ihjäl iallfall, vet inte hur det är med er andra, jag är iallfall på bättringsvägen nu.

Killerheads och Minitoes loggor var skitcoola tycker jag!

Idag var vi på besök på gamla bolki också, och det var ju lite smått jobbigt och lite smått kallt men även lite smått trevligt.

Nu ska jag och syster kolla gamla foton. RIKTIGA foton, och inget digitalt skit....
Påminnelse till oss: Haffa nyare bilder till bloggen!


Todays songDet enda som kunde pigga upp mig och Fanny idag. Den är grym.


Two is better than one

yyiiiiihhhhhhaaaaaaaa! Jag har sovit fyra timmar inatt, plus att jag var ute och sprang vid halv fem ungefär. jag har aldrig sprungit så snabbt i hela mitt liv, det bara liksom... swoooooosh åsså var jag plötsligt i duschen.
Mina planer för dagen är att överleva, inte somna och hålla mig borta från kategorin "Dagens händelse". Det kan väl inte vara så svårt.. eller?En suuuuper glad minitoe!


Bästa bilder, evaaa!


Killerhead = evil frisör
Roadface = skiträdd assistent
Sarkeye = smått nervös kund


Bebbelibebbe

Hallå, hur fasiken har alla hunnit blogga så mycket? Fortsätter vi såhär kommer vi hamna högst upp under listan mest aktiva. Vi kommer bli stora, kända. Folk kommer knäböja för oss. De vill ha foton på oss. Våra blickar är värd guld. Vi är med på varenda sida i skvallerpressen. Vi tjänar miljoner. Folk gör vad som helst för att få kontakt med oss. Vi är gudar. Vi är the greatest of the greatest!... not.

Min logga är klar förresten. Den blev inte sådär grymt bra, men den får duga tills killerhead (aka jag) har kommit på en bättre.


Min loggish


Här är min logga som kommer att synas efter varje inlägg jag gör.PS. Det är en tå med rött nagellack.

/E.R

En gång är ingen gång, två är lika med noll

Idag har det varit en sån där dag som man lika gärna hade kunnat jämföra med bruna bönar(vilket inte smakar så trevligt)! Av detta kan vi alltså dra slutsatsen att denna dag inte har varit trevlig. För övrigt så går dagens klant-ros tiiiiiiill... A/Roadface som har lyckats än en gång!!! Grattis från den som vet vad du går igenom <3

Nu ska jag avvika till sängen och där ska jag spendera några minuter före jag går till sångträningen inför lucia.  På gamla goda tiden då jag hade en rosa mössa. Häftigt säger jag bara!

/E.R


Mobbad

Min syster mobbar mig (oss?) för att vi är så töntiga. Jag gjorde klart min namnskylt.

Men förlåt, får man inte vara som man vill eller?!!?!?! Vad säger ni, kommer ni hit ikväll? Glöm inte knogjärnen och brännbollsträna!

För vi är ju inte alls töntiga.PS. Visst är den farlig?

Namnlogga

Okej, detta är mest internt mellan kriunachicsen:
Glöm inte namnloggan! :D Man kan ju faktiskt ha flera, jag gjorde en snabbt i paint nyss:
vad tycks?

Bigfoot!

Det fick bli bigfoot! Och eftersom jag kom på det själv, så blir jag själv vinnare i min namntävling haha! :D fyndigt!
fr.vänster:killerhead,minitoe,roadface,sharkeye,bigfoot, peebrain! :D

Dagens händelse

Jag och Minitoe har stått för dom två första "Dagens händelser" och nu fortsätter jag så jag undrar... Är det bara du och jag E som kommer skriva i den här kategorin? Haha!

Så här var det iaf:

Innan sista lektionen började gick jag som vanligt till mitt skåp och skulle ta ut mina grejer. När jag försökte få ut svenskaboken så fastnade min favoritring (som ser ut som en groda) på något sätt under hyllan i skåpet och den blev lite sne.

När vi kom till svenskan skulle jag visa för E.M och J hur det hade gått till. Jag sätter ringen under bordet för att visa hur den fastnade också "Swoooosh!" så åker ena foten från grodan iväg!!//A


A little story about A

Läs nedanA little story.
Pic 1 ;   A is like: OMG, what is this?!
Pic 2;    I am like: Omg A...That´s your hand... -.- And A is like: Hahahihiho, right I forgot!
Pic 3;    F is like: Ooooh Myyy Gooood....!  /J

Det är kallt och det knarrar under skorna, och jag längtar till ett varmare laaaaaand! Det är kallt och det knarrar under skorna ochjag längtar till ett varmare laaaand...

Idag höll vi nog att på att kola vippen på samhällsen. Somna alltså.

Hör min sång (rubriken), denna melodi är så vacker...

Jag kan avslöja två av de inlägg som kommer komma upp idag: Dagens händelse och en liten film om allt går som det ska.

/ J
fortsätter på temat: sommarbilder. Men fy så ljust hår jag hade.

26 unika besökare!

Klockan 22.54 måndag den 22 november 2010 hade kirunachics.blogg.se 26 unika besökare. Klå det!
I åttan tror jag minsann att detta var. Det var tider det....
/Plutten, bigfoot, kossan, ja vad ni nu vill kalla mig!

Namntävling

Hej och hå, första inlägget på mongobloggen! :D Nä, men jag har inte kunnat blogga här förrän nu, så jag känner mig lite efter.... Men men, kika gärna in på Bloggen med stort B, ett måste!

Ja, nu tänkte jag såhär , att eftersom jag inte har något smeknamn, så måste ni komma på ett! Förslag av alla slag är välkomna, har själv funderat på BIGFOOT, ironiskt nog. Men jaaa...kom med förslag! Jag kan ju alltid kalla mig för kossan, men ja, personligen är jag inte särskilt förtjust i det namnet....
Vinnaren får....hm, det beror ju förstås på vem vinnaren är, men jag ska fundera ut ett pris. En liten fin överraskningspresent kanske?
En seriös bild kan vi väl ändå börja med. Tycker att ni inte behöver få se mitt verkliga jag ännu... mohahahahaaa

MINITOOOOOOE!

Vafasen, har vi korpen imorgon?! Säg NEJ!!


Jag har lyckats med det omöljiga!

Kollaaa, jag gjorde korv och makisar helt själv utan några större missöden! TUMMEN UPP!/E.R


Stunden då allt var försent..

... och blodpuddingarna låg utspridda över golvet!

Det är inte lätt när det är svårt säger jag bara. Idag så hände det alla har väntat på!
Allt började med att jag lastade upp tre sycken perfekta blodpuddingsbitar på min tallrik. Sen så plötsligt rubbades hela mitt universum av att tre stycken vilsna själar stod utanför matsalen(J, E.M, A) och såg allmänt vilsna ut. Vänlig som jag är så skulle jag försöka få deras uppmärksamhet.
Tänk er detta händelseförlopp i slow-motion:
1. Jag ser att de kollar på mig och då blev jag lite ivrig eftersom jag hade försökt att få deras uppmärksamhet i flera sekunder.
2. Jag lyfter upp min högra arm för att vinka och i den vänstra handen har jag tallriken med blodpudding på.
3. Då när jag just ska göra min vinkning så flyger min tallrik upp i luften på grund av att den högra handen kom liiite för nära den vänstra handen.
4. Det regnar blodpudding över mig.
5. SKRATT UTBRÖT BLAND MÅNGA AV DE ÄTANDE!

Som sagt.. Det är verkligen inte lätt när det är svårt!

Och förresten, idag ska jag och J aka Sharkeye gå på Harry Potter 7! yiiihhhaaaa!En vacker dag så ska denna mat få igen..

/E.R


Grattis Roadface!

Till första inlägget på Kirunachics :D


Nu ska jag på bio, nu ska jag på bio..../ Sharkeye


Dagens händelse nr 2

Eftersom ingen annan än jag såg vad som hände så kan jag ju visa! :


A hade just kommit hem från skolan och skulle gå till vardagsrummet och dricka O´boy.
På vägen dit skulle hon släcka en lampa men hon hade så fullt med grejer i händerna att hon bestämde sig för att släcka med sin kopp.

Knappen var lite hård och koppen vickade till lite och gissa vad som hände då? Jo...


Brunt och fint på draperiet bredvid knappen! Bra A!

fan..

jag trodde jag var först med min blodpudding-historia. skit, skit, skit! Men du, sharkeye jag ska ta dig nästa gång! Då jäklar...

Och förresten, http://extrafilm.se kan man ladda hem riktiga bilder ifrån :)

en blodig pudding

Vem annars än minitoe? Ingen såklart! Det är bara hon som kan tappa tallriken med blodpudding rakt på golvet för att hon ska vinka. Jag skrattade så att jag inte kunde andas, och jag tror nog att hela bamba gjorde det också.
Jag hoppas på en repris inom snar framtid!! :D


en surprised minitoe och en fundersam sharkeye

Första inlägget!

Ja... alltså inte första inlägget på bloggen som ni kanske ser men första inlägget för mig! Vem är jag då?
Jag är en människa som slutade tidigt idag och kom hem kvart i ett. Har druckit O´boy och ätit en kanelbulle och en kaka. Funderar på om jag vill äta något mer gott...

Det här får räcka för den här gången men eftersom jag inte skrev något intressant så kan jag fixa fram en fin bild istället!/A aka Roadface

Kategori

Satte in "Dagens händelse" som en ny kategori till alla som skirver denna blogg. Så ni vet.


Helt unbelieveble!

25 läsare igår! Tredje dagen för denna blogg och så många läsare, det är helt amazing. Firas med en torkar aprikos och plugg!


Dagens händelse

...står minitoe för! Det gick till såhär:

Vi MSP:are stod utanför maten och väntade. Vi kollar in och ser att NV:arna ser överlyckliga ut över att se oss. Minitoe försöker vinka med kviven och hugger till sin egna tallrik. Vad händer då? Jo, blodpudding överallt.

Det blev bajsspår när hon förösökte torka upp det mellan skrattattackerna.

(Haha, jag var först att skriva om dagens händelse! Men Minitioe kan ju ge sin egna verson av vad som EGENTLIGEN hände...)


Jag och minitoe ska förresten på HP7 idag gladgubbe!


Den här bilden har inte att göra med nånting i detta inlägg, men tänkte att jag kunde slänga in en snygg sommarbild på mig, F och Roadface. Sörja snön som faller. Lite grann.


/ J

Så var helgen över

Igen! Och fort har det gått. Tillbakablick: fredags så var vi hemma hos Roadface och skapade denna idé, en blogg! Och så tittade vi satc och kände oss väldigt snygga och coola. Alla var överens om att vi vill bo i NY. I lördags så var jag och fixa lite målarfärg och sen var jag, sharkeye och minitoe med varandra. Och idag har jag pluggat och varit på lucia.

Och så har jag ätit paaaalt! Sharkeye's favorit, eller hur? :) Och nu har jag suttit hela jäkla kvällen och laddat hem bilder. Kul, kul, kul. Jag vill ha riktiga bilder som man kan ta på, på datorn känns inte riktigt på riktigt. Mehehe.


En av miljontals bilder jag har beställt hem!

Sanka Lucia, Sankta Luciiiaaaa

Nu är det gjort och det var inte så hemskt som jag befarade att det skulle bli.

Vi gick nerför trappen och ställde oss i ett led. Hjärtat slog FORT!
Vi ställde oss i ett led. Hjärtat slog FORTARE!
Relle började intervjua tjej efter tjej. Jag lovar att jag kunde höra mina egna hjärtslag vid denna stund.
Relle ställde den första frågan och jag öppnade munen. Mitt hjärta stannade.
Och sen släppte allt och jag stod och pratade där trots att man inte hörde vad man sa för att micken inte hade alla hemma ;)
Efter det så dansade vi runt granen.

Nu sitter jag och äter gooodis. Det är min belöning för att jag ha fått ihop en skräckberättelse på engelska, haha!
SNIPP SNAPP SNUT SÅ VAR DEN HÄR DAGEN SLUT!Brist på andra foton så tycker jag att jag ska visa mitt korthus jag gjorde när jag hade brist på annat!

/E.R


Jag dör

Allt jag skrev på mitt geografiarbete sist har försvunnit, vilket var två tredjedels sidor. Det låter kanske inte mycket men jag hade jobbat så hårt med de där två tredjedelarna och så är allt bara borta. Så nu har jag suttit och sörjt och skrivit om allt.

Allt känns bara usch. Och jag ser ut som en usch. Och jag och Rebecca ska till stadshuset snart och jag vet inte om man borde göra sig lite mer fräsch då...Så att folk inte tar en omväg runt en, liksom...

Jag fick ett sms! Jag gissar att det är killerhead.

Jag hade rätt.

/J


Detta målade jag med igår. Riktigt bloodish.

Only girl

Jag tillägnar denna låt denna kväll! Har kommit hem nu och vi hade jättemysigt. :) Trixade runt lite här med bloggen, var ute och var allmänt dampiga. Imorgon så ska jag och sharkeye på stadshuset och se minitoe köra sitt luciarace. Och så har hon lovat att vi ska dansa runt granen!En liten notis till våra tre tjejer som inte har skrivit ännu, börja skriva!!


Ont i huvudet

Mitt huvud värker så in i bomben. Ajajaj...

Chicsen har iallfall åkt hem och jag sitter i min säng och lider med mitt huvud. Imorgon väntar andra äventyr och vi måste få vår skönhetssömn så det var tack och gonatt för idag.

Det var mys, tjejer!

Godnatt allihopa, imorn kommer F & A hem. Hoppas på inlägg från någon av dom inom en snar framtid!


A & F en vacker vinterdag i november.


//J

En ny header är född!

Just nu sitter sharkeye, killerhead och minitoe(jag har äntligen bestämt mig) hemma hos sharkeye och har det helhäftigt! Vi har ätit chips och druckit kolsyrad saft vilket var helgott.

Vi har också försökt fixa vår header. Vilket gick som en dans i början, men sen sket det sig och vi gav upp! ;)
Vi saknar även våra tre andra oslagbart kuliga medlemmar, morrish!


ROCK ON!

/E.R, J, R


Här är vi

Amen tjena tjena hallå!

Killerhead här. Tänkte bara berätta lite om vår grymma blogg. Vi är sex oemotståndliga brudar i Kiruna som bloggar tillsammans. Seis chicas, en blogg! Och man måste ju gratulera minitoe/stonetoe (du får fasiken ta och bestämma dig nu) till hennes första inlägg. VÅGEN!

Nu ska jag dra iväg till sharkeye. Rajtantajtan.

/Killerhead aka R


Hakuuunaa Matataa...

... det är ord som är bra!

Jag är minitoe (eller var jag stonetoe?)! Jag är iallafall dödstrött och det är ett som är säkert!

Jag vaknade just upp från en sån där pluggaihjälmig-koma och insåg plötsligt att jag vart tvungen att ta tag i mitt liv som människa.. Så jag åt jättemycket thaimat alldeles nyss!

I kväll ska jag vara med två stycken häftiga personer, R och J! Lite mystiskt det där va? ;)

tummen upp!

/E.R


Ja..

Det verkar som att det bara är jag som är typ överaktiv i denna blogg. Inte för att det gör mig något.

Lördagsgodis och städning och mys med lillebror! Ikväll ska jag vara med två tjejer som är jättegosiga./J


The KirunaChics

Vi spenderade ett par timmar med Sex and the City, i ett varmt rum fyllt med kärlek. Och vi kände oss som Carrie, Miranda och ja, vad dom nu heter, med sina märkeskläder och walk ins, och vi förstod att vi kunde starta något eget. Något nytt och något stort. Något helt fantastiskt. Vi förstod, i samma ögonblick som vi skapat denna websida, att vi hade klivit in i en värld full med skvaller, drama och designermärken.

Men sedan landade vi på jorden och vi fattade att vi var simlpa Kirunachics. Men det kan man också göra någonting av, serru! Det ska vi allt visa med tidens gång.

Detta var mitt första inlägg här

 // Sharkeye(mitt kodnamn tills jag vågar avslöja min egentliga identitet)


Hej

Vi är coola och vi är snygga. Vi är helt grymma.

/ Kirunachics


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0