Lite pics på mina chics...

Här kommer det Emilia!!!


Och sist men inte minst- mitt "evil smile"! Visst vare läskigt?


PS. NY KATEGORI!


hundratrettio

Nu blir jag förbannad. Mina kirunachics har ännu inte lagt upp bilder från i lördags och lilla minitoe vill att ni ska göra det, hehe.

Men bara för att göra det lite roligare så kan jag meddela er att det är 130 dagar kvar till sommarlovet. Tyvärr har vi dock ännu inte gått under höstterminens längd, så tekniskt sätt har vi inte ens börjat skolan om det vore höstterminen vi skulle ha börjat nu istället för vårterminen.

Soon, baby, soon..

Nu är jag tillbaka efter en helg av häftigheter. Jag har skrattat, skrattat.. och ätit massor.
Men just nu vill jag bara ut och springa, springa så långt det bara går.
Sharkeye aka DJÄVULEN!Bigfoot aka MARILYN MONROE!Peebrain aka POPSNÖREKillerhead aka födelsedagsbarnet aka ÄNGEL!Jennifer aka PLAYBOY, Hannah aka COWGIRL!Roadface aka KING OF POP! (aka jättesuddigbild)Hampus aka HÅRDROCKARE! (aka lite sömnig)

Och jag var aka en PINK LADY.Girls just wanna have fun day 2

Japp, för oss msp:are blir det day 1 då, men för nv:arna blir det då day 2 med roligheter :) Men jag hoppas att ni är lika taggade som vi är? Och det är idag alla våra hemligheter kommer att avslöjas....(heheheeeee)


This was the last time we all got together.


girls just wanna have fun!


Nu är jag och emilia färdigätna och färdigfixade! Vi har (läs jag) har proppat chips och choklad! Mumma :) Nu slår vi på en film och väntar på resten av klassen som kommer om typ två timmar. Nähä, det gjorde vi tydligen inte, emilia klantade sig (läs: som vanligt efter hennes namn). Vi ägnar istället en tanke till Jenny, Amanda och Evelina som inte är med oss ikväll. But we see you tomorrownight, då blir det partyparty! :)

PUSSEN FRÅN OSS

fredagsskit

Blev ju jättetrött nu...Och så känner jag mig lite sorglig kom jag fram till.

Idag kanske man ska putsa det sista till morgondagens klädsel och sedan ska vi ha ROLIGT! Note till mig själv: FOTA. Det brukar jag vara dåligt på... Ni andra måste också foooootttttaaaaa.

Men nu ska jag tråka i några timmar.

Kollakolla mitt hår! Ser det ens ut som mig? Måste jag klippa lugg igen...? Blir ju lite sugen på det


Pärlemormoln

Idag såg jag något sjukt häftigt.  Ett moln som såg ut så här:

...okej, det gick inte att lägga upp några bilder, men häftigt var det.

Eftersom jag är lite NVskadad(miljöskadad) så vart jag tvungen att googla på det. Det står att molnen uppstår på grund av hål i ozonlagret och för att det bildas partiklar som består av fryst vatten, salpetersyra och svavelsyra. När sedan solstrålarna träffar dessa moln bildas pärlemormoln eller något sånt i den stilen.

Godnatt!

//MINITOE


they tried to made me go to rehab

NO NO NO! Imorgon kommer tjejerna i klassen över till mig, skojsigt! Fanny, har Emilia ringt dig? Hon hade goda nyheter (väääääldigt goda)...! Sedan på lördag är det PARTYPARTY. Hannah, Jennifer, Emilia, Jenny, Amanda, Evelina, Hampus och Fanny kommer hit för att fira min födelse. Födelsen som skedde för snart sjutton år sedan. födelsen som ska firas på lördag! Då blir det skojigt värre. Alla kommer i en klädkod, men ingen vet vad nån annan har. Det blir AWESOME. Sen har jag förberett en gåta till varje person (lugn jennifer, om du inte klarar den så får du hjälp!) och en frågesport. Jag är miljöskadad.

Nu kom firework med katy perry på spotify. När jag hör den vill jag köra friskis och svettis. sparka hälarna i röven! precis som jag gjorde när jag var med jenny! Jenny, ska vi gå på söndag?!?!?! :Dcpigaste vädret ever idag!

hej

Dagens "ha gjort-lista":

Jag har kommit hem.
Jag har gjort matte.
Jag har ätit makaronilåda.
Jag har tränat på spanskan.
Jag har suttit framför datorn.
Jag har ätit yoggisar.
Jag har ätit ett chips.
Jag har lyssnat på musik.

Dagens "jag vill göra-lista":
Jag vill städa.
Jag vill vara med mina kompisar.
Jag vill äta frukt.
Jag vill träna.
Jag vill ha ett liv.
Jag vill leka med mina hundisar mer.
Jag vill vara med el chico med stort E.

Dagens "jag borde ha gjort-lista"
Jag borde ha städat.
Jag borde ha gått på en långpromenad med hundarna.
Jag borde göra något vettigt.

Men jag har ändå haft det kuligt idag!


fuck u matte b

yooo brooooe! Nu har jag räknat matte alldeles, alldeles för länge. Timmar. Hjärnar har skrumpnat lite nu. Matte b, svårare än vad man kunde tro. Helvetes helvete. Ragatans ragata. Knivens tagg. Bajsets lukt. You name it!
Men nu ska jag lämna min skrumpna hjärna och titta lite på teve, uppdrag granskning granskar ingvar kamprad. Man måste ju ha lite skilla till nutidskrysset också. Det funkar ju inte att komma dit och göra nada. Så jag  hoppas på en fråga om ikea nästa gång, då kan jag allt!! Jag och bigfoot tillsammans med vår käre kolega petter bildar det überbra laget... Ja, om man ändå hade haft minne kvar att komma ihåg vad vi döpte oss själva till. Jag skickar ett sms till fanny och svaret kommer nog alldeles snarreparre.
Vi tänkte iaf vinna nu. Vi känner att det här laget kan bli ett bra lag. Men man vet aldrig när ett smyglag smyger sig på och smygtar smygvinsten. Det har ju hänt förut, det vet vår lille minitoe om!

MEN BIGFOOT SVARA DÅ!! Nä, hon har inte hunnit svara på mitt sms medan jag skrivit det här inlägget så namnet på vårt lag kommer senare. Ni får försöka hålla ut. STOPPSTOPPSTOPP, Minitoe svarade och vårat lag heter HAMBURGARNA. Kom ihåg det namnet när vi blir stora!

rykande färska bilder!Guess what?!

Jag har börjat med samhällsen och har skrivit ungefär en och en halv DECIMETER! :O Det är fan mycket...


Blev mycket bloggade för mig idag, men jag antar att det kompenserar min bristfälliga uppdatering denna månad.
Ha en bra sovmorgon, så ses vi på bussen! :D


Denna bild är tillägnad Amanda tillsammans med frågan: Är det  typ sån här färg du vill ha?


Dagens längtan

Vill kunna gå tyst som en mus med knallvita tygskor på grå asfalt. Vill att fötterna ska ömma av den platta, tunna sulan. Vill att skavsåren ska bränna i hälarna. Vill leta efter en torr asfaltsfläck att stå på och känna våren strömma upp genom den tunna sulan ut till resten av kroppen. Vill hoppa över pölar och rinnande vattenströmmar längst trottoarkanterna. Vill att de vita tygskorna ska bli fläckiga och fula.
Just nu vill jag ha lite vår.Mitt mellanmål

Varje dag får man höra dessa frukost/mellanmåls-ansträngningarna från mina kära vänner. Jag har aldrig förstått hur man orkar stå och göra superavancerade saker varje dag, och bara till frukost(eller mellis). Så idag lade jag till lite extra krut på mitt mellis, och jag fotade det tillochmed:'

+ ett halvt äpple

Titta så fint! Känner mig helt stolt. Det är alltså tre skorpor med extra delikat apelsein marrmelad, fikon&äpple marmelad och nutella. Yoghurtdrinken består av jordgubbsyoghurt och tropisk juice (för er som tycker att det låter äckligt- smaka! Ni kommer inte ångra er!)
Smarrit va?KLIPPT = FINT

Idag är dagens nya nyhet att Bigfoot har klippt sig. Det blev så sjukt fint! :')

Nu sitter jag och äter risifrutti med jordgubbesmak! Jag längtar tills i helg för då ska jag ha roligt.

Nååååååååååå heeeeejdååååå!


Klappning

Mitt hjärta klappade idag för jag var nervös. Nervös för att jag inte visste vad som väntade mig. Nervös för att det jag inte kände till det okända. Nervös för att jag var rädd, ja, rädd att bli förvirrad, sårad, ledsen i ögat, omskakad och till och med svimma.
Men ack, om jag visste vad som väntade. Då hade jag bara varit glad i hjärtat. Då hade jag skrattat åt mig själv. Ja, min vän kommer att avslöja vad som fick mig att vara nervös, och vad som fick mig att tappa hakan och vad som fick mitt hjärta att slå glädjeslag.
Mina småa vänner.

Och förresten, det är inget allvarligt, bara nåning kuligt! :D Pihi'


När grisarna faller ner...

Idag gick min spargris sönder och det är jag som är ansvarig för grisens död.

Men lite ljus i all sorg finns det, och det är att jag har bestämt kläder till lördag, hihi! ;)R.I.PSOLDAG

Idag är det söndag/soldag/sunday och jag har pluggat kemi mest hela dagen. Det har varit degigt! Dock känner jag mig på topphumör ändå.

Dock har varken blogg.se eller min dator inte fungerat så jag ahr inte gjort något inläggish på hela helgen.

Jag har ätit tårta idag förresten, det var gott. Jag har ätit helstekt fläskfilé idag också, MUMS!VACKERT!


Den nya trenden

Igår startade kirunachicsen minus 2 en ny trend: blå lösögonfransar! Hemligheten bakom den perfekta fransen är ett handarbete utfört av experter med 20 års erfarenhet av ögonfranstillverkning, som med precision utan dess like kan utföra underverk med hjälp av en barnsax och några post-it lappar. Skåda vårt mästerverk!

Gårdagens hemligheter

Vi gjorde hemliga saker hemma hos Bigfoot igår, som spårade ur som vanligt...Vi åt världens godaste fruktsallad och skrattade åt jompi på fångarna på fortet! Sedan satt vi och pratade i några timmar, men tillslut gick vi hem som trötta små lamm som varit på bete hela dagen.

Fotade inget igår så här kommer bilder från förra lördagen(vi gjorde fruktsallad då också:D:D:D:D)


Det var roligt tjejer.KETCHUP

Idag efter skolan hände historien om en stackars ketchup från annis som gick ett hemskt öde till mötes. Jag vet inte om jag vågar berätta om det och ladda upp videon här, man vet aldrig när man blir utslängd från skolan. Men för er på kirunachics ska jag visa en mycket vacker film om tragiska ungdomar med humor likt en 2åring som spränger en påse med ketchup. Men JAG LOVAR, vi torkade upp varenda liten droppe sen också. Bara så ni vet liksom.
Dampit on the camera

....och vips så fick hon in bilderna på datorn och alla levde lyckliga i alla sina dar!


Vill ni höra hur historien började?

Klart ni vill!
Det hela började väldigt vanligt, i ett vanligt hus, i ett vanligt rum, en vanlig tjej satt vid en vanlig dator. Blogg.se var i full gång och det var dags att publicera ett par bilder för att göra bloggen roligare och mer intressant och för att locka fler läsare till tjejens fantastiska blogg.
Kamerafodralet öppnas, sladden trycks i (den trycks i hårt, eftersom tjejen vet redan från början att kameran har damp och att man måste trycka i extra hårt för att det ska fungera). Hon trycker på ON-knappen för att kunna överför bilder från kamera till dator. Detta funkar såklart INTE. Samlat men en aning frustrerat gör tjejen om samma procedur igen. Och igen, och igen och igen och igen igen igen igen igen.......Rörelserna blir mer ryckiga och våldsamma för varje gång hon tvingas trycka på ON-knappen eller dra ut sladden. Tillslut skriker hon till sin förvånade syster (som råkar ligga på tjejens säng och spela på mobilen):
-Men det går ju för fan inte att överföra dom där jävla bilderna!!!!!
Och just i det ögonblicket far USB-sladden som en brunsten orm genom rummet och landar dramatiskt på mattkanten, och där blir den liggande, som förstenad.
Tjejen är så frustrerad men samlar sig snabbt. Hon plockar upp sladden, sätter lugnt i den i kameran, stoppar in andra änden i datorn och trycker på ON-knappen....
....och vips så fick hon in bilderna på datorn och alla levde lyckliga i alla sina dar!
Detta var alltså en verklighetsbaserad berättelse om en tjej, som senare i livet kom på att hon kanske vänt sladden åt fel håll när hon stoppat in den i kameran. Samtidigt som tjejen kände sig lättad över att hon kanske funnit en lösning på problemet, skämdes hon inombords över att hon inte förstått det tidigare och över att hon stått där, gång efter gång, och skrikit på kameran, som inte gjort som hon vill. Men hon är glad över att kanske, men bara kanske, har hon en gång för alla blivit vän med sin kamera(som hon har haft i ägo det senaste året...)! Vi alla hoppats att hon och kameran slutit fred för alltid ochh att de kommer stå varandra mycket nära den kommande tiden de har framför sig. Tack.
Ps. Kanske dags att skaffa sig ett liv nu? Ett liv framför tv:n med lite chipsisar?

NÖFF

Nu är det den 20:e januari och det 141 dagar kvar tills vi slutar skolan. Jag har sommarabstinens och jag LÄNGTAR till sommaren. 

Här är lite bilder från sommaren.

 

torre

torre idag och det känns ju rätt så skönt! Bara idag och imorgon kvar sen är det helg igen. Just nu läser jag elle, äter frukost och lyssnar på det bästa från 2000-talet. Grymigt värre.

ojdå, nu måste jag visst snabba mig på hära också.


vi startar igång dagen med en bild på minitoe och bigfoot

Potatissallad och rostbiff..

.. åt jag idag till furkost!

Här kommer lite bilder på allt möjligt. Jag känner att inspirationen till att skriva just tog slut.

Jag tog en smula för dig och fick en kula tillbaks

Jag äter bullar och det är gott... Sharkeyes bilder smittade av sig och det var bra :)Fruktsallad, det är kreejjer det <3


Blå Nalle Puh

Idag slutade vi klockan tio redan... Det var skönt! :D Jag, Jenny, Evelina och Frida gick upp på stan. När E och F hade gått tbk till skolan för att ha tyska gick jag och J till Vero Moda och där provade jag en sån här:
Hahaha! Jag börjar skratta nu igen när jag ser på bilderna. En sån snygg sparkdräkt. Fast det är nog säkert väldigt skönt att gå omkring med en sån här på sig!


Nice day

Eller man kan ju inte säga att så värst mycket har gått av denna dag. Vi slutade tio i tio, det var ju inte så kul...

NÄÄÄ, skojas med er, det var jättekul ju!

Vi drog på stan och jag och Amanda garvade ihjäl oss på Vero Moda (tror hon kommer upp med ett inlägg om det senare) sen stod vi utanför disken på cafe oskar och dreglade i några minuter också. Men vi har Safari/fika-förbud har jag bestämt.

Men fy helskotti vad gott det hade varit va?gäspish gäspish

Jag är uttråkad, jag känner mig lite hungrig och snart ska jag måla naglarna. Det är en typisk liten måndagskväll hemma hos minítoe. Men jag ska inte klaga för jag mår bra och det är skönt att vara uttråkad!Visst blev man lite sugen!?

Ett personligt meddelande till Killerhead: Du är iallafall en fin isbjörn från yttre rymden <3tjaaa brossanhär e mina homies. brossan 1, lemmeln, brossan 2 och amy winehouse ovanför.

En isbjörn från yttre rymden

som försöker hitta sin personlighet hemma hos en arab, det är jag det enligt emilia. Jag tycker jag är en cool pizzabagare som lever på mumsmums och katthår.
Vad tycker ni? Vems sida står ni på?

förresten, ni var lite dumma som inte kom på svaret på min tävling tycker jag. svar: de första är alla född på 80talet. de andra har alla varit inne på rehab. I mean HELLO, AMY WINEHOUSE?!?!?!


fnissen

vi har svenska nu. jag jobbar inte. jag är färdig. det är roligt. emilia skulle jobba. hon slutade. fanny är borta. hon är två våningar nedanför oss. msp är borta. det var torsk till lunch. jag åt en. emilia åt åtta. jag åt sex citroner. det var gott. torsken var äcklig. emilia gillade den. nu har vi hål. jag ska räkna matte. sen är det samhälls. sen slutar vi. det ska bli roligt.

hejdå från killerhead

Raise your glass if you are wrong in all the right ways

Det började bra, men efter halva dagen så började jag må lite småskumt. Sen fick jag pyttelite feber och då sket sig allt. Så nu är jag lite stressad över lillreportaget, men jag ska tamejfan inte stressa upp mig. Aaaaandaaas och käka en banan ska jag göra istället! Imorgon har jag ju ändå lite sovmorgon och det gillar jag ju jättemycket.COOLA BRUDAR!


fummel!

Rebecca Killerhead försvinn inte!!

Nu kom alla med, inte göra för stor bild, nu har jag lärt mig nåt idag med :)

Adios/ Miss P


KC surprise!!

Igår satt familjen, jocke och jag här hemma, jag hade kockat wok och vi åt.
Så fick jag gäster. Och en till. Och två till. Och plötsligt var hela KC gänget samlat hos mig!! Vilken "överraskning"!!! Jättekul var det :D <3
Vi åt glass och kakor och saft. Haha, riktigt lördagsparty!!
Sen kollade vi "supersugen". Inte Juno. ;) Prat och unospel blevdet oxå :)
 

Jag fick till det!!! JAG av alla människor lyckades med nånting i datorvärlden... Fantastiskt :)
Så snygga var vi KCare igår. Killerhead kom motvilligt med där på kanten. Visst är min webbkamera grymisch? :PJuno

Livet leker som en medlem i kirunachics grupp om jag får säga det själv. Just nu sitter jag, bigfoot, killerhead, sharkeye, peebrain och roadface hemma hos peebrain och vi har ätit upp hennes lördagsgodis :(
LOOOONG TIME NO SEE!

För några veckor sedan bröt jag min ed att jag skulle skriva minst ett inlägg om dagen. Sen så gick det bara utförs och det slutade med att jag inte skrev på några veckor. Hur kan något så tragiskt hända?Det är så här att ingen riktigt vet så det är fortfarande ett mysterium!
Men den goda nyheten är att jag svär en ny ed nu. Så.. Jag, Emilia/Minitoe svär på min lilltå att jag ska skriva minst ett inlägg om dagen.

Idag eller om en halvtimme ska jag vara med Kirunachicsen -2 st. Det blir Roadface, Sharkeye och Bigfoot och jag hemma hos med mig med tonvis av frukt. GRR!

Nej Rebecca!

Nu fick du mig att må mycket dåligt. Läs detta och detta på hennes blogg och ni förstår varför...


Vad dålig jag kände mig...Varför ska du vara så duktig och söka en massa sommarjobb här och där hela tiden och få mig att känna mig dååålig? Haha....Nej men allvarligt- TYCK SYND OM MIG! (Ni måste ju ändå tycka synd om mig bara för att jag ser så krossad ut på bilden?)


Tisdagens händelse...

När jag läste amandas dagens händelse (HAHAHAHAHAHA) kom jag på att jag glömt att skriva vad som hände i tisdags.
Föreställ er detta scenario framför era ögon:

Jag fick min avi från HM och tänker ÄNTLIGEN. Nu ska jag hämta mina kläder. Så jag och mamma for till ok här vid coop. Jag har alltid hämtat ut där och när jag beställde så prickade jag för ok för att vara säker på att få rätt.

Jag går in, ensam, och räcker fram avin. Efter ett tag säger hon "men du ska inte hämta ut den här.."
Efter några sekunders stirrning från min sida säger jag bara "jo".
Kassörskan ler lite och säger "eh, nej den här ska hämtas ut från ok på stan". Pinsam tystnad råder alldeles för länge.
När jag äntligen förstår vad hon menar säger jag bara jaha. Och så står jag kvar ett tag till, bara för att visa vilket oförstående mongo jag är såklart. Sen går jag.
När jag kommer till ok på stan och fått ut mitt paket känner jag mig mycket bättre. Glad till och med. Så vänder jag mig om för att gå och ser en kille från skolan som jag läser en kurs tillsammans med komma in. Sen hör jag killen i kassen ropa "hejhej!". På något konstig, udda vis så tänker jag att han sa hejdå till mig så jag vänder mig om och ropar "hejdå" tillbaka. Killen i kassan och killen från skolan vänder sig om och tittar ett tag på mig. Hm... Efter en pinsam uppbarelse där jag insåg att killen i kassan sa hej till killen från skolan vänder jag mig om och springer ut och hoppar i bilen.

skeeemmigt.


Dagens händelse är tillbaka...

Jag, Fanny och Jenny skulle åka buss hem, som vanligt. När jag har klivit på bussen och tagit några steg ser jag en gubbe (som sitter längst fram när man har gått upp för trappan) i pälsmössa som ler och kollar på mig. Jag kollar snabbt bort men sneglar sedan tillbaka för att se om han fortfarande tittar på mig. Det gör han och nu är hans leende ännu större. Vad fan är det där för gubbe? tänker jag. Jag ger honom en blick som jag tror inte var så trevlig och går och sätter mig.
Då börjar jag tänka att jag känner som igen honom... Fast nej, varför skulle jag göra det?

När jag har klivit av bussen går jag hem med lillebror och han frågar:

"Såg du Lars-Ivar på bussen?" (Namnet är påhittat av mig nu, villl inte skriva riktiga.) Kan berätta att "Lars-Ivar" är någon släkting till oss som har stuga i samma område.

"Va? Nej var han där?"

"Ja, såg du inte honom? Han hade på sig typ en pälsmössa och satt längst fram där vid trappen. Han hälsade på mig."

"Vaaa?? Åneej!! Det var han som log åt mig...(berättar historien..)"

Lillebror skrattar lite och svarar: "Hoff.. Du gör alltid bort dig sådär..."Jag har gjort bort mig, och han måste ju tänka att jag är helt sjuk i huvet som ger honom mördar blickar när han försöker vara snäll och typ hälsar på mig. Kul.


Aloha, Peebrain is back!!

...ursäkta min avlägsenhet, har ni saknat mig? (a)

Allt rullar på som vanligt. Loven tar slut lika fort som de kommer. Och nu är skolan igång igen. Jag står inför det stora svåra valet; samhälls eller natur inriktning på msp??
De är ett senare problem. På fredag är det problemet.

Idag har peebrain varit flitig. Hon har varit husmora och bakat 2 smarriga cookies. Mumsens!! Ska snart avnjutas till en god kopp kaffe.

Have a nice day!Gossip Girl

Japp, ännu en dag då jag och Amanda sitter i hennes rum- redo för ett, två, tre eller fyra avsitt av det inspererande och mycket underhållande serien Gossip Girl. Man blir beroende. Vi är nånstans i mitten av andra säsongen.

Att jag orkade pallra mig hit överhuvudtaget beror på att vi fick sluta nån timme tidigare idag igen. Bra start på veckan!

Snart helg :D
Ny termin

= ny header! Om ni inte är så fond of it byter vi kirunachics! Men just nu var jag så trött på våran gamla tråkiga. Hehe.


Update: Ojdå.. råkade visst byta bakgrundfärg också. Men jag hittade inte den färgen jag ville ha, men nu satte jag in den här medans. Och så råkade jag kapa av en sidan, men äh det blir nog bra ändå.


Pim Pim

Jag är stolt över mina vänner. Ni har börjat blogga igen, välkommen tillbaka! Idag har jag gjort allt som man aldrig gör. Typ varit på spotify i nåra timmar och letat ny musik, druckit enorma mängder te och googlat på alla människor jag känner. Ganska skojsigt (uffe du har för stor inverkan på mig..) att hitta en massa bilder på folk man känner på googlan! Lite mysko dock att när jag söker på mig själv kommer en massa bilder på Kenza upp? Detta måste undersökas.

Och hallådär allihopa, WHYWHYWHY har ingen varit med i min tävling?? :'( Den som var så grym. Jag är besviken.


Bara för att

Nu ska jag googla på "kirunachics" på bilder och ta den...

1a bilden:


5e bilden:


10e bilden:


15e bilden:


20e bilden:


Och den här bilden var nr 37:Blogg.se...

är så seeegt!! Är det bara på min dator?

Vad duktig du är Killerhead som bloggar så mycket! Själv har jag inte så mycket att skriva...
Har haft ont i huvudet hela dagen lång och har därför druckit hur mycket vatten som helst. Klockan åtta gav jag upp för det hjälpte inte så gissa vad jag gjorde då? Jag tog en alvedon! Det är inte så ofta som det händer!

Och nu då... Jag lockade håret nyss i brist på annat, det gick inge bra. Det ser rätt dött ut.

Lyssnar på Angel - Akon och Firework - Katy Perry nu också. De har fastnat i mitt huvud sen Victoria Secret fashion show. De e ju kul.

Nej, nu slutar jag skriva. Någon som ens orkade läsa det här? Haha!

 

Tävling

Har man inget att göra, har man inget att göra. Så därför gör jag nu en tävling!! Mehehehe. Kom på den gemensamma nämnaren för de fyra människorna. Rätt svar vinner något. Än vet jag inte vad, men jag lovar det kommer vara så bra att ni trillar av pallen. Inte pinnen, för det hade ju varit rätt tragiskt.

   Det var så roligt, här kommer en till!!

   


4 besökare

Idag har vi haft fyra ynka besökare. Kom igen chics, dra ert strå till stacken! Nu kööööööör vi.
Undra vilka fyra besökare detta är? Jag är ju en av dom, men vilka är de andra tre? Jag chansar att Amanda är en av de tre. Men de två resterande? Mysterium. Kommentera om DU har varit inne på VÅR blogg idag. Vi behöver Ditt stöd, så kommentera nedan om Du vill hjälpa oss. Din röst kommer höras, Din hjälp behövs. Tack för Din hjälp.

Med vänliga hälsningar
KirunachicsAB via Killerheadyogalates


Rutabaga

Vet ni vad som är ganska roligt? Att skriva en jättelång text och sedan sutta ut den. Det har blivit min nya hobby. Det är så kul att se alla bokstäver försvinna.
Vet ni vad jag gjorde igår?? Åt ben och jerry med hampestampe och jenkos panini. Det var gott. Och vi spelade hjärter sju och m.i.g. Gudarna vände på sig och hela världen gapade stort när jenkos kammade hem vinsten i båda spelen. Jag och hampe satsar på fuskteorin.

peace and love
i see you from above
i have catch a cold
but i am not so old
you wanna piece of me?
i will bite you as a bi.


ÖVERLEVNAD

Denna bloggen ska överleva. Även fast det bara är jag som skriver så tänker jag aldrig ge upp. Och när skolan börjar ska jag jaga mina vänner som liemannen i sims tills de börjar skriva. Så håll utkik, snart kommer liemannen med en yxa i en stad nära dig!

Förresten, om ni vill veta så har jag Amanda och Emilia varit och tittat när Fanny åkte skrillor idag. Det var rätt roligt, men i slutet blev det lite smått kallt. Vi älskade de små barnen, vi ville gärna ta med oss varsitt hem. Men vi vågade in fråga om man fick. Fanny, du kanske kan fråga din tränare åt oss? :)

tjingeling från mig
kom alltid ihåg, jag ser dig


jenny ta och kom hem nu förfaaan! vi saknar ju dig här i nårrlandia.


We're gonna rough it up before we take it slow

tjaooooo bloggen! asså da, idag är det ju värsta öööööset! *fjortisskratt*
Vi ska asså å kålla fannyyyy när hon typ åker skridskor, tihihihihi. Asså fatta va kallt de komma vaa, asså ja komme typ frysa ihjäääääääl. De e ju heeeelt sjukt ju!! Men aaja, idag har jag på mig mjuuuukisbyxor (aka lodiskläder) och så har jag sminkat mitt fejs allt jag bara kaaaan. de e ju så jäääävla snyggt ju! och så har jag sönderblonderat mitt hår igår, fatta vad najs. och nu har jag plattat det så myyyyycke de går liksom. och så har jag köpt en mössa från vero moda oxxåååå. komplett outfit ju. aaa, o asså sen efter skridkorna så ska ja liksom heeeeem. o de ska bli sååååå fett kul.

amen tjaooooo då bloggen, skriver sen! pusspusspusssss och kvävande söta vaniljkramar från määääj! LOVE YA GUYS!
ps. jag är seriös. ds.


Trivial persuit från 1800-talet

Rebecca fick en brun fråga: Vilken roman börjar med meningen : Varje år dör det 54 000 människor i Sverige?

Rebecca svarade: Mein kampf av Adolf Hitler

Rätt svar: Babels hus.

Rebecca fick en brun tårtbit.


I wanna bombangbang with your body

Nu sitter vi här hemma hos dödarskallen, jag och vägansiktet. Vi väntar på lilltå och zäbbä. Dom är sega. Hajögat är i huvvustan och ärthjärnan är väl i vittangi. Imon ska storfot (jag) åka grillor på låmpiaa. Då ska resten komma och kolla lite grann sådär.

Nu kom segosarna. Pöss och kröm frön kirönachöcsen!
GOTT NYTT ÅR!
Mobba mig inte för min bild som jag har ritat. Jag tyckte den blev fin.

RSS 2.0