Dagens händelse

Det var längesen va?! Tänkte att det var dags för Amanda att göra bort sig igen! Eller man kan kanske inte säga att jag gjorde bort mig... Var lite trög bara! Men iaf här är the story from today:

Jag och mamma åkte på Team Sportia och skulle kolla på en vinterjacka åt mig. När vi har varit där inne och kollat ett tag så bestämmer vi oss för att åka hem och jag går (vad jag tror...) före mamma ut ur butiken och precis utanför glasdörrarna stannar jag och vänder mig om för att vänta på henne. Då ser jag att hon står där inne i affären fortfarande. Hon bara står där och tittar på mig. Jag står kvar utanför och tittar på henne i några sekunder och väntar på att hon ska komma ut. Det gör hon inte. Då ser jag att hon vinkar åt mig att jag ska komma in. Vafan?? Vi skulle ju åka hem nu..?, tänker jag. Men jaja hon kanske har hittat nåt därinne som hon vill visa mig. Tänker precis gå in när jag hör mamma säga "Amanda vad gör du? Kom nu då!" bakom mig. Jag vänder mig om och där står mamma som inte fattar alls varför jag har stått och stirrat på dörren. Och då förstår jag att jag har sett hennes spegelbild i dörrarna.....

Hittade förresten ingen jacka.Jag är i stort behov av att ändra min logga och vi är i mycket större behov av att ändra bilden i headern där det övrigt finns en fel person!

Kommentarer
Postat av: Rebban

HAHAHAHAHA! åh vad roligt! :-D jag har adopterat Frida till kc, oavsett om hon vill det eller ej så är hon med i el club de LAS chicas de Kiruna nu! ;-) det fattas bara en Evelina på bilden med andra ord! ;-)

2011-10-09 @ 22:27:39
Postat av: jenny

Men nu tar jag bort den där bilden. Vi tar en ny en annan dag. Amanda är lite blond ibland men det är bara gulligt.

2011-10-11 @ 12:51:18
Postat av: Fanny

Omg hahahaaaaaa amanda fan vad trög man kan vara asså! xD

Men Rebecca, du kam ju ändå inte ta en bild där inte alla är med, hur kul är det att bli utelämnad lixom ....

2011-10-11 @ 15:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0