fuck u matte b

yooo brooooe! Nu har jag räknat matte alldeles, alldeles för länge. Timmar. Hjärnar har skrumpnat lite nu. Matte b, svårare än vad man kunde tro. Helvetes helvete. Ragatans ragata. Knivens tagg. Bajsets lukt. You name it!
Men nu ska jag lämna min skrumpna hjärna och titta lite på teve, uppdrag granskning granskar ingvar kamprad. Man måste ju ha lite skilla till nutidskrysset också. Det funkar ju inte att komma dit och göra nada. Så jag  hoppas på en fråga om ikea nästa gång, då kan jag allt!! Jag och bigfoot tillsammans med vår käre kolega petter bildar det überbra laget... Ja, om man ändå hade haft minne kvar att komma ihåg vad vi döpte oss själva till. Jag skickar ett sms till fanny och svaret kommer nog alldeles snarreparre.
Vi tänkte iaf vinna nu. Vi känner att det här laget kan bli ett bra lag. Men man vet aldrig när ett smyglag smyger sig på och smygtar smygvinsten. Det har ju hänt förut, det vet vår lille minitoe om!

MEN BIGFOOT SVARA DÅ!! Nä, hon har inte hunnit svara på mitt sms medan jag skrivit det här inlägget så namnet på vårt lag kommer senare. Ni får försöka hålla ut. STOPPSTOPPSTOPP, Minitoe svarade och vårat lag heter HAMBURGARNA. Kom ihåg det namnet när vi blir stora!

rykande färska bilder!Kommentarer
Postat av: jenny

Bajsens smak

2011-01-27 @ 15:53:10
Postat av: Fanny

Bajsens lukt och bajsens smak, haha ni är sjuka! :Dmen svar ja, matte b kan ta sig i röven.

2011-01-27 @ 19:08:08
URL: http://fannykohberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0