KOLLA

 
 
SÅ BRA /sharkeye

Premiär

Idag har vår fina sharkeye krogenpremiär för hon fyllde faktiskt 18 i tisdags, GRATTIS TILL DIG! ♥
Nu sitter jag här nyduschad och funderar vad jag ska ha på mig ikväll, klänning eller jeans klänning eller jeans klänning eller jeans?! Det är ett väldigt stort problem för mig och jag har funderat på det sedan jag blev väckt av en gubbe från jukkas klockan nio på morgonen.
Ett litet rim medan jag funderar till en snäll och omtänksam människs som alltid får mig att bli glad - this one is for you jennygirl!
 
nu är det fredag och dags för fest
vi hoppas (och jag vet) att det inte blir någon pest
vi ska dansa och pausa
och självklart kaosa
sen blir det en hel del alkohol
och kanske slinker det ner lite bål
men en sak vet vi alla
jenny och jag är jävligt balla
ikväll gör vi krogen osäker och åker hem på bår
för ni vet väl alla att vår bästa jenny fyller år
 
PUSS PÅ ER OCH GLAD MIDSOMMAR FRÅN PARTYREBBAN!!
 
 
 

Remember da blog

Jag håller med sharkeye, börja blogga igen speciellt emilia för du har ingen annan blogg så jag förväntar mig att du lägger ner hela din själ i denna blogg hihihi!
Japp, nu är det bara några dagar tills fest och imorgon fyller sharkeye myndigt. Det ska minsann firas (som vi har skrivit i vartenda jävla inlägg de senaste veckorna) och jag har laddat upp big time. Ojojoj, vi måste träffas i veckan! Är det nån som kan imorgon? Jenny fyller ju som sagt år så hon kanske är lite busy men resten vad har ni för er? HÖR AV ER
Väntan är över

Ja då var det en dag kvar tills lilla sharkeye fyller 18!! :D Dock måste vi vänta ut den segaste veckan i världen tills det ska bli helg...

Känner att det inte är så många aktiva människor i den här bloggen. Komigen nu!!! Nu nördar jag Justins nya album som tusan. Och igår fick jag presenter och fika i förskott, imorn kommer mer...förhoppningsvis.

HEJDÅ :D


partyrebban is back

yupp, jag är tillbaka och mer taggad än nånsin på sommaren och alla fester :D nästa helg kör jag klackarna i taket och all in är bara förnamnet för mig. WO to the HO!!

 

TAGGA KROGEN

Med denna låt!! Så grymt bra, denna ska jag spela på min födelsedag så ni vet, bäst att ni lär er texten! :D


10 DAGAR

Sedan smäller det på rikt!

Bästa låten just nu: Dididi digimon, digimon, dididi, digimon, digimon, dididi....

Min kära å min åsnaBest

sommarlov

NU ÄR DET LOV UNTZUNTZUNTZUNTZ


RSS 2.0